Hypotéka - zkušenosti

Zkušený hypoteční specialista vám při vyřizování úvěru na bydlení ušetří spoustu času a peněz.

Hroch
Úrok od
4,79 %

Spokojenost.

Jan Š. | Výstavba

Porovnání nejnižší ceny hypotéky na trhu a skvělý, rychlý servis. Hypo na míru mohu jen doporučit!

Michal H. | Koupě bydlení

Tak tahle si já představuji špičkového konzultanta. Hledá řešení a snadnou cestu pro zákazníka, nikoliv pro sebe. To je vlastnost, kterou si spoustu pracovníků stále neosvojilo. Beru si asi už sedmou hypotéku. Doteď jsem si to zařizoval všechno sám. Dal jsem na doporučení a jsem přesvědčen, že se to vyplatilo. Zaplatím na úrocích a poplatcích u banky méně, než kdybych vyjednával jako jednotlivec. Služba HypoNaMíru je pro mne zdarma a přitom v opravdu vysoké kvalitě. Možná jsem měl štěstí na poradce, ale moje vnímání je velmi pozitivní. Je vidět zkušenost, znalost a zvládnutí procesů. Upřímně děkuji za pomoc a vyhovění termínům. Podepsat úvěrovou smlouvu 30/12/2021 za úrokovou sazbu za 2,39% je skutečně velmi dobré, když oficiální roční míra inflace za listopad 2021 uvedená ČSU je 3,5% a realita je ještě horší. Navíc od 23.12.2021 je repo sazba ČNB 3,75 % p.a.

Karel S. | Koupě bydlení

Hyponamíru jednoznačně doporučuji a oceňuji obrovskou míru profesionality na jejich straně, hlavně u pana Ing.Procházky, se kterým jsem komunikoval nejčastěji.

Milan Č. | Americká

Děkuji, velice vstřícný a milý přístup.

Lenka R. | Refinancování

Profesionální a vstřícné jednání. Možnost získat nejlepší nabídky na trhu.

Jakub K. | Výstavba

výborný          

Robert D. | Rekonstrukce

Spolehlive a prime jednani

Denisa V. | Koupě bydlení

Nabídka byla rychle zaslána, přehledné vytvořena, poradce se zajímal o vše podstatné a umel objasnit vše potřebné..

Emanuel J. | Koupě bydlení

rychlost , příjemné jednání

Jana Z. | Koupě bydlení

Příjemné vystupování, rychlé jednání, výborná komunikace a poradce velmi dobře poradí s plánem.

Pavel Ř. | Výstavba

S paní Eliškou Lukšovou jsem byl nadmíru spokojený. Službu jsem vyzkoušel a byl jsem nadmíru spokojený. Doporučuji dalším zájemcům o hypotéku.

Martin P. | Výstavba

Veškerá komunikace probíhala výborně. Slečna Kolouchová poradila i s nestandartním vyřizováním koupě od člověka žíjícího v zahraničí.

Josef K. | Koupě bydlení

odpovidajici 1. polovine 21. stoleti 🙂

Milan V. | Koupě bydlení

P. Kolouchová byla velmi vstřícná a nápomocná. Vše je přehledně zobrazeno v aplikaci, co je potřeba za dokumenty obstarat a hyp. specialista pomůže vše dovysvětlit.

Pavel O. | Koupě bydlení

Hypotéku budete patrně splácet více než dvě desetiletí. Proto se při jejím výběru vyplatí sledovat nejen aktuální výši úrokové sazby a poplatků, ale také recenze na hypotéku a samotnou banku. Pokud využijete služeb nezávislého hypotečního zprostředkovatele, zajímejte se o reference.

Reálné zkušenosti s hypotečním úvěrem jsou k nezaplacení. Napoví vám například, jak banka dokáže pomoci v nepříznivé životní situaci nebo jak je ochotna jednat o výši úrokové sazby na další fixační období.  

Jak na hypotéku

Hypotéka je standardní bankovní produkt a nabízí ji až na pár výjimek všechny tuzemské banky. Jak si mezi nimi vybrat? Jestliže se nehodláte spolehnout pouze na nabídku od vaší hlavní banky, kde využíváte běžný účet a případně další finanční produkty, oslovte některého z nezávislých hypotečních zprostředkovatelů. Ti nejlepší dokážou porovnat aktuální nabídky většiny tuzemských bank a vyjednat nižší úrokovou sazbu nebo jiné výhody. 

Jak vybrat spolehlivého hypotečního zprostředkovatele

Výběr i vlastní proces sjednání hypotéky je oproti ostatním finančním produktům náročnější. Od hypotečního specialisty lidé očekávají, že jim nejen rychle srovná dostupné nabídky hypotečních úvěrů a poradí s výběrem, ale rovněž je spolehlivě provede celým procesem sjednání hypotéky od podání žádosti až po načerpání schváleného úvěru. Kvalitního hypotečního specialisty lidé rádi doporučují ostatním. Proto sledujte veřejné reference. Zkušenosti s hyponamíru si můžete přečíst na této stránce.  

Zkušenosti s hypotékou

Na internetu si lidé rádi podělí i o konkrétní zkušenosti s hypotékou. V různých online diskuzích se například dozvíte, kolik času zabere vyřízení hypotéky, jak jednotlivé banky postupují v případě prodlení se splátkou nebo s jakými poplatky je třeba počítat při refinancování hypotéky. Naleznete zde i užitečné tipy, jak získat co nejnižší úrokovou sazbu.