Jan Grmela

CPO

Jan Grmela

Představení

Kdyby to bylo jednoduché, tak to dělají všichni.

Profesní historie

Honza se věnuje webovému vývoji již od roku 1998. Na počátku své kariéry se zaměřil na vývoj webových a mobilních aplikací na míru. S narůstajícími zkušenostmi a schopnostmi se postupně přeorientoval na manažerské pozice, kde mohl lépe využít své dovednosti v plánování a řízení projektů. 

Od roku 2020 Honza působí v oblasti produktového managementu, kde se soustředí na strategický rozvoj produktů, jejich inovaci a optimalizaci. 

Pracovní úspěchy, milníky a výsledky

V roce 2013 si Honza odskočil na osm let do oboru potravinářství, kdy spoluzaložil a vedl pivovary Lucky Bastard a Moravia. Pivovar Lucky Bastard vznikl jako první pivovar na svrchně kvašená piva v Česku. 

Honza se podílel na vývoji prvních mobilních aplikací pro poradce Partners a finančních webů Peníze a Finmag. Zajišťoval management vývoje mobilních a webových aplikací pro Mendelovu univerzitu a mobilních aplikace projektu NutriAtlas (dnes Fér potravina) či Filmová místa.

Honza a práce v hyponamíru.cz

Honza má v Hyponamíru na starosti produktový management. Stará se o sběr požadavků a zpětné vazby jak zaměstnanců, tak zákazníků a přípravu projektů rozvoje společnosti. Připravuje zadání pro vývojáře a zajišťuje plánování kapacity a termínů vývoje.

Honza také pečuje o interní i externí dokumentaci k vlastním softwarovým řešením. Nejvíce ho baví neustálý kontakt s lidmi a práce s nápady. Jeho silnou stránkou je schopnost třídit a udržovat systém v požadavcích z mnoha směrů. Specializuje se na rozpracování a ověření mlhavých myšlenek a nápadů.

Vzdělání

Honza vystudoval obor Ekonomická informatika na Mendelově univerzitě v Brně. Obor studoval jak na bakalářském, tak na magisterském stupni studia.

Před spoluzaložením pivovaru studoval také na SPŠPT Podskalská – Technologie výroby piva, vína, lihu a nealkoholických nápojů a na Střední průmyslové škole elektrotechnické v Brně studoval obor Slaboproudá elektrotechnika.

Volný čas

Svůj volný čas věnuje Honza převážně rodině. Je vedoucím české pobočky americké organizace BJCP sdružující a certifikující pivní degustátory a pořádá degustační soutěže piva.

Odkaz na LinkedIn

Jan Grmela | LinkedIn

Hodnocení našich klientů

Články autora