Tomáš Hříbek

Hypoteční specialista

Tomáš Hříbek

Představení

Profesní historie

Tom začal pracovat už v posledním ročníku na gymnáziu, kdy víkendy trávil na nejrůznějších kulturních akcí jako osvětlovač. V práci pokračoval i po nástupu na vysokou školu. Ani nucená pauza v době covidu ho ale od této práce neodradila. Naopak se jeho dovednosti osvědčily a padl do oka legendární české metalové kapele, se kterou dodnes objíždí festivaly po celé ČR. Z práce se stalo víkendové hobby a po dostudování Magisterského titulu se Tom díky zájmu o vlastní investice, dostal k práci finančního poradce. 

S klienty řešil především problematiku investic a zajištění příjmu. V rámci hledání informací k vlastní hypotéce narazil na stránky Hyponamíru a rozhodl se ke kariérní změně a zaměřit se pouze na hypotéky v moderním online prostředí. 

Tomáš a práce v hyponamíru.cz

Tomáš je denně v kontaktu s klienty a bankami při hledání ideálního řešení pro konkrétní životní situaci klienta.

Nejvíce ho na práci baví to, že každý klient je jiný a proto je důležitý individuální přístup. Mezi jeho silné stránky a specializace patří práce s čísly, protože si s nimi velmi dobře rozumí.

Vzdělání

Tomáš vystudoval gymnázium ve Vsetíně. Následně získal titul Bc. v oboru Speciální edukace bezpečnostních složek. Je držitelem magisterského titulu v oboru kondiční trenér.

Volný čas

Tomáš má rád v podstatě jakýkoliv sport. Ať už posilovnu, vysokohorskou turistiku, ferraty, nebo třeba inline brusle. Tomáš je také bývalý gymnasta.

Odkaz na LinkedIn

Tomáš Hříbek | LinkedIn

Hodnocení našich klientů

Články autora